HTML

WebCamChat

Lehet e otthonról interneten valóban pénzt keresni? Több oldalas marketing maszlag nélkül közlöm: Igen. Mi kell hozzá? Webkamera, egy adag exchibionizmus, jókedv és nem utolsó sorban türelem.

Friss topikok

2009.11.23. 23:14 Lizz Scott

Gyakorold az angolt és közben keress pénzt vele!

Lázas munkakeresés közben, miután hónapokat töltöttem fölösleges jelentkezésekkel, és igen igen sok marketing hüleséget végig olvastam egy érdekes oldalra akadtam. Beregisztráltam és kipróbáltam, azóta nézegetem hogy gyűlik a dollár az epassport számlámom havonta kétszer!

Több kategóriában lehet regisztrálni. Vetkőzős vagy nem vetkőzős barátkozós. Ha szégyenlős vagy, akkor regizz a barátkozás alá. Öltözz fel csinosan, légy ápolt és vidám. Igyekezz a látogatók figyelmét lekötni, és lesz majd aki fizetni fog érte, hogy beszélgetsz vele. Te gyakorlod az angolt akár írásban akár szóban, ahogy kedved tartja és közben pénzt is kereshetsz.

Na de ha igazán ütős összeget szeretnél akkor "nude section" 3 országot kitilthatsz, pl. Magyarországot, ha nem szeretnéd, hogy a szomszéd nézzen veled farkasszemet.

Ez az oldal azért jó, mert ennek van a legnagyobb reklámja az interneten és nemzetközi. Ha ezt használod a világ minden tájáról találkozol érdekes emberekkel. Számtalan oldal hirdeti, és maguk a regisztrált előadók is. Vagyis ezzel is kereshetsz pénzt! Ha van olyan ismerősöd, akiről tudod, hogy hajlandó keményen dolgozni, vagy esetleg tudsz olyat aki szeret kukkolni akkor csak ajánlanod kell és kapod a jutalékot.

Érdekel? Akkor katt a képre:

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://webcamchat.blog.hu/api/trackback/id/tr611547765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása