HTML

WebCamChat

Lehet e otthonról interneten valóban pénzt keresni? Több oldalas marketing maszlag nélkül közlöm: Igen. Mi kell hozzá? Webkamera, egy adag exchibionizmus, jókedv és nem utolsó sorban türelem.

Friss topikok

2010.01.31. 23:04 Lizz Scott

Dolgozz otthonról magadnak!

Bejáratott, jól és megbízhatóan működő Erotikus, Webkamerás Chat weboldalra keresünk előadókat.

Azok jelentkezését várjuk, akiknek a szexualitás és erotika felől nyitottan gondolkodnak, nagykorúak (mindenképpen 18 évesnél idősebbek) és szükségük van stabil, kiegészítő jövedelemre.

Amit nyújtunk:
Bejáratott, magas látogatottságú weboldal (átlagosan 700 aktív néző, több tízezer regisztrált felhasználó), egyszerű, könnyen kezelhető internet alapú előadói rendszer, naprakész, precíz, követhető elszámolás, mindez teljesen magyar nyelven, magyar nyelvű támogatással, Forint alapú elszámolással.

Magas kereseti lehetőség, a nézők által megvásárolt kreditek 50% -át írjuk jóvá az előadók számára; korrekt, pontos kifizetés, banki átutalással, havonta, forintban!

Nálunk teljesen kötetlenül dolgozhatsz, napközben, esténként, hétvégén vagy hétköznap, rendszeresen vagy csak alkalmanként amikor kedved van, te döntöd el. Légy a magad ura, felejtsd el a Stúdiókat, dolgozz a saját otthonodból kényelmesen, főállásként vagy csak kiegészítő pénzkeresetként. Aknázd ki az internet adta lehetőségeket!

Amit kérünk:
Fontos, a betöltött 18. életév! ezen kívül a munkához szükséged van egy számítógépre, webkamerára vagy számítógéphez köthető videokamerára és szélessávú internet kapcsolatra.

Egy egyszerű, gyors, ingyenes regisztrációt követően máris elkezdhetsz pénzt keresni! Fontos, hogy nem kérünk semmiféle befizetést, nem kell adminisztrációs díjat fizetni, egyetlen fillért sem kérünk tőled!

Akár már holnap dolgozhatsz! Garantáltan szexmentes, erotikus munka, teljes diszkrécióval.

További információért, vagy a regisztráció megkezdéséhez látogasd meg weboldalunkat:

http://szepsegek.yolasite.com

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://webcamchat.blog.hu/api/trackback/id/tr651718326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása