HTML

WebCamChat

Lehet e otthonról interneten valóban pénzt keresni? Több oldalas marketing maszlag nélkül közlöm: Igen. Mi kell hozzá? Webkamera, egy adag exchibionizmus, jókedv és nem utolsó sorban türelem.

Friss topikok

2009.11.23. 22:27 Lizz Scott

Keress valóban pénzt otthonról befektetés nélkül!

 

A hirdetések közt keresgélve több millió "otthonról végezhető" -t találunk. Kattingatás közben rájövünk, hogy belépéshez meg kellene venni azt a bizonyos terméket ami a belépéshez szükséges, nemegyszer súlyos ezresekért. Ezzel persze a forgalmazók járnak jól, főleg akik kikötik csak egy bizonyos értékesítési ponthatár után fizetnek. Gondoljunk bele mennyien dolgoznak hetekig nekik ingyen! Gyakorta találkozom hangzatos hirdetési szöveggel, ami aztán egy több oldalas marketing maszlagra vezényel. Itt megtudhatod, milyen vacak most az életed, és milyen jó annak aki ebben részt vesz. De miben? Ez sokszor több óra után sem derül ki, mint az sem mit kellene csinálni. Csak agymosás és tréning. Beetetés.

Oké, ha valóban azonnal akarsz pénzt keresni a teendő: regisztráció, néhány fotó feltöltése és webkamera élesítés. Feladat: mosolyogni megnyerően, és meggyőzni a látogatót, hogy fizessen a beszélgetésért és a látványért. Fognak! Dolgozhatsz egyedül nőként, férfiként és kapósak a párok is. Persze lesz aki majd ingyen akar mindent, és olyan is aki iszonyú bunkó lesz, de ezekkel ne foglalkozz!

Ez a munka nagyon nagyon nehéz. Láttam olyan aznap regisztrált párokat akik épp azt ecsetelték látogatójuknak "...ugyan nem nagy ügy, csak dugni kell..." pár nap után végleg eltűntek az oldalról. Ne becsüld le ezt a munkát, hidd el kell pár hónap míg bele tanulsz és nem fogsz rögtön százezerket keresni. szepsegek.yolasite.com

Készen állsz? Akkor hajrá! Kattints a képre:

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://webcamchat.blog.hu/api/trackback/id/tr701547662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása