HTML

WebCamChat

Lehet e otthonról interneten valóban pénzt keresni? Több oldalas marketing maszlag nélkül közlöm: Igen. Mi kell hozzá? Webkamera, egy adag exchibionizmus, jókedv és nem utolsó sorban türelem.

Friss topikok

2009.12.13. 22:34 Lizz Scott

Hogyan legyek webmester befektetés és weblapépítési tapasztalat nélkül?

Ha úgy döntesz az előadói munka mellett vagy helyett inkább tovább értékesítéssel próbálkoznál többféle lehetőséged van, de amire mindeképpen jó ha szert teszel az egy saját weboldal, lehetőleg befektetés nélkül. Nagyon sok ingyenes internetes szolgáltató van, akik portálján saját lapokat tudsz létrehozni és tartalmat elhelyezni rajta. Ilyenek pl: mindenkilapja.hu, hupont.hu, gportal.hu. DE! A legtöbb lapon tilos és törléssel jár szexel kapcsolatos tartalmat helyznénk el. Ekkor jön a google - keresés külföldi lapok között. Kutatás a privacy policiban találunk ráutaló nyomot a tartalom megkötésre. Így találtam a yolasite.com-ra. Egy regisztráció alatt 5 ingyenes weboldalt készíthetsz. A szerkesztőfelület nagyon egyszerű és 5 perc alatt elkészítheted saját oldalad.

Nézd meg te is:


http://szepsegek.yolasite.com/

http://tarskereses.yolasite.com/

http://pasizasitancsok.yolasite.com/

Ha segítségre van szükséged írj! Cserébe viszont kérem, hogy a meghívómmal regisztrálj, hiszen én is ebből élek! 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://webcamchat.blog.hu/api/trackback/id/tr121595371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása