HTML

WebCamChat

Lehet e otthonról interneten valóban pénzt keresni? Több oldalas marketing maszlag nélkül közlöm: Igen. Mi kell hozzá? Webkamera, egy adag exchibionizmus, jókedv és nem utolsó sorban türelem.

Friss topikok

2010.01.09. 01:39 Lizz Scott

Bevásárlás az epassporttal karácsony előtt

Mi az az e-passporte? Ezt a kifizetési módot kérheted - és érdemes kérni a nemzetközi oldalon. Valójában egy virtuális bankszámla, aminek segítségével a legkevesebb költséggel juthatsz a pénzedhez. A banki utalás azért nem jó, mert a bankok elég jelentős összeget számítanak fel. Az e-passaporte esetében a cég küldi a bankkártyát amivel bárhol vehetsz fel pénzt, és vásárolhatsz is. A legkevesebb kifizetési összeg 100 dollár. Havonta kétszer van elszámolás és utalás. Mi is megkaptuk ingyenesen - ami egyébként 40 dollár lenne, de az oldal előadói ingyenesen kapják - a bank kártyát. Az interneten nyomond tudjuk követni az egyenleget. Ezzel a kártyával tankoltuk tele gond nélkül az autónkat, és ugyanezzel a kártyával ejtettük meg a karácsonyi nagybevásárlást is a tesco-ban. Nem kér pinkódot sem, így nem árt rá nagyon vigyázni, mert ha valaki ellopja akkor nagyon gyorsan le tudja vásárolni a rajta lévő egyenleget. Vásárolni érdemes vele, és nagyon jó árfolymon számolnak. Megmondom őszintén nekem nagyon jó érzés volt vele vásárolni. A benzinkutas igencsak megnézte, és mondta is, hogy nem e haragudnék meg ha megkérdezné ez milyen kártya, mondtam hogy egy Philadephiai bankban nyitott számla. A tescoban is nagyon jó volt úgy sétálgatni a sorok között, hogy nem kellett számolgatni, ezt vagy azt megvehetjük e még. Kicsit olyan volt mint a talált pénz, ami persze nem igaz, mert nagyon keményen megdolgoztunk érte.

Ha beszélsz angolul és szeretnél te is így vásárolni akkor hajrá, csak kattints a képre!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://webcamchat.blog.hu/api/trackback/id/tr901658207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása