HTML

WebCamChat

Lehet e otthonról interneten valóban pénzt keresni? Több oldalas marketing maszlag nélkül közlöm: Igen. Mi kell hozzá? Webkamera, egy adag exchibionizmus, jókedv és nem utolsó sorban türelem.

Friss topikok

2010.01.09. 22:04 Lizz Scott

Mi lesz ha valaki felismer?

Na és? Te légy büszke rád, hogy nem szégyelled vállalni magad, és ki mersz állni! Ez ugyanolyan munka mint bármi más szolgáltatói tevékenység. Ápoltnak és vidámnak kell lenned, figyelmen kívül hagyva a kellemetlenkedőket.

Az aki kuksizik, nem fog azzal büszkélkedni, hogy ilyen oldalakat nézeget. Másrészt a magyar oldalakra tudsz olyan fotókat feltölteni amin nem látszik az arcod, és ingyenes műsornál is úgy tudsz úgy elhelyezkedni, hogy ne látszódjon az arcod. Ha valaki kéri, mond, hogy csak vipen :-) vagy ott sem.

A külföldi siteokon kitilthatsz 3 országot is, ahonnan a látogatók nem érhetnek el, mert a program IP cím alapján nem engedi be őket a chat szobába. Itt maximálisan le tudod csökkenteni az esélyét, hogy a szomszédoddal összefuss.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://webcamchat.blog.hu/api/trackback/id/tr461660118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása