HTML

WebCamChat

Lehet e otthonról interneten valóban pénzt keresni? Több oldalas marketing maszlag nélkül közlöm: Igen. Mi kell hozzá? Webkamera, egy adag exchibionizmus, jókedv és nem utolsó sorban türelem.

Friss topikok

2010.01.09. 01:08 Lizz Scott

Néha mi mindenért fizetnek az emberek

Tegnap leültem a nemzetközi oldal elé chatelni, először a nemvetkőzős részlegben a barátkozás kategóriában. Társalogtam madridi, római, torinói, angliai, texasi, német srácokkal mindenféléről. Megtudtam, hogy Madridban 20 fok volt, Rómában esett az eső, és a németeket is elérte a válság. Pici olasz és spanyol tudásommal kedveskedtem a vendégeknek, de gyorsan kiderült, hogy tökéletesen keverem a két nyelvet. Tanulság ne tanulj két latin nyelvcsaládból való nyelvet egyszerre. Többen behívtak privát előadásra. Rendszerint nem az hív be akivel társalogsz, hanem valaki aki épp belép. A nem vetkőzős részlegben tilos a vetkőzés és akik eddig behívtak privát adásba (amiért fizet és te pénzt keresel) arra kivácsiak hajlandó vagy e levetkőzni. Ez azért izgalmas, mert ezek az emberek úgy gondolják, hogy a kamera előtt ülő szégyenlős, másrész kívácsiak pénzért áthágnád e a szabályokat. Nos, itt nagyon gyorsan lehet nagyon sok pénzt keresni, de ha az admin észreveszi, akkor jobb ha többet nem csinálod. Először csak egy figyelmezetető levelet küldenek, ha mégegyszer elkapnak akkor minusz 5 dollárra büntetnek. Nem nagy összeg 40 dollárból, de érdemesebb betartani az arany közép utat. Vagyis? Érdemes rétegesen felöltözni, sok kis kiegészítő kolonccal, ami időbe telik míg lecibálod magadról. Jó ötlet a 120 apró gombbal díszített elöl gombos ruci. Mire ezeket lehámozod magadról, máris kerestél 5 dollárt, és a fehérnemű még mindig rajtad van, amivel még nem szegtél szabályt. Ha ügyes vagy itt is megkereshetsz könnyedén napi 10-15 dollárt, és közben csiszolhatod angol tudásodat. 

Ha készen állsz, hogy kipróbáld magad, csak kattints a chat képre! Ha egy kicsit is beszélsz angolul, érdemes kipróbálni.


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://webcamchat.blog.hu/api/trackback/id/tr751658187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása